Banegårdspladsen 8, 2.th, 8000 Aarhus C TLF 8619 8944

Videokonsultation

Klinikken tilbyder midlertidigt videokonsultation med Dorte for at mindske behovet for personligt fremmøde under corona-krisen.

Følgende trin er en vejledning til opsætning af videokonsultation første gang på smartphone.  En videokonsultation kræver altid at der er truffet aftale med lægehuset enten telefonisk eller ved at bruge on-line reservations systemet.

For at benytte en planlagt videokonsultation hos Dorte skal du:

  1.  Have app´en ”Min Læge” på din smartphone. Denne kan hentes på følgende links:
    Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.trifork.minlaege&hl=da
    iPhonehttps://apps.apple.com/dk/app/min-læge/id1445003295?l=da 
  2. Når du har aftalt en video-konsultation med lægehuset skal du logge på i “Min Læge”-appen. Der anbefales typisk at patienten logger på Min Læge-app´en og opstarter videokonsultationen 10-15 minutter inden den aftale videokonsultation.
    Dette gøres fra fanebladet på “forsiden” i “Min Læge-appen” hvor der kan swipes mellem klinikoplysninger, videokonsultation mm. Her trykkes under fanen “Videokonsultation” på det grønne videokamera-ikon nederst på skærmen. Du vil nu blive ført til det ”digitale venteværelse”. Du vil første gang blive bedt om at teste kamera og mikrofon på din telefon. Dette gøres helt automatisk, hvis man følger anvisningerne på skærmen.
  3. Når du er igennem ovenstående vil du befinde dig i det ”digitale venteværelse” hvor du vil få besked om, at du venter på deltagelse i konsultationen. Konsultationen vil opstarte automatisk når Dorte også logger på. Vi tilstræber at holde den aftalte tid, men skulle der ske forskydninger vil du forblive i ”venteværelset” indtil Dorte logger på. Vær derfor tålmodig og log ikke af.

Der er også en rigtig fin videovejledning her.